Forum > III Concentración Winter Festival Jeep

Nike Cortez Schoenen

(1/1)

quague:
Het Starcourt Mall, een centraal punt van het derde seizoen van Stranger Things, is de thuisbasis van zowel Scoops Ahoy als - nog belangrijker - een geheime Russische basis met een portaal naar de Upside Down diep begraven onder de hallen met airconditioning. Nike Cortez Heren/Dames Deze plotpunten dienen nu als inspiratie voor de derde set van samenwerkende Nike-schoenen uit de geliefde serie, waaronder deze nieuwe Nike Cortez. Hoewel ze misschien een eenvoudige, gebruinde canvas-sneaker lijken met tonglabels met showthema, zit de duivel hier in de verborgen details.Met deze aanstaande Nike Cortez Schoenen voert de Swoosh ons helemaal terug naar 1972. 1972 zette het toneel voor wat Nike vandaag zou worden. Met de Cortez, de eerste baanschoen van het merk, kwam de hardloopcategorie officieel van de grond en verzamelde fans na zijn debuut tijdens de Olympische Zomerspelen. Met verkopen die in het eerste jaar recordcijfers bereikten, werd het silhouet op gepaste wijze gecrediteerd voor het algehele succes van de Swoosh.

In verband met de zwakte van de vele wezens in het algemeen, branden de geelbruine draden af ​​om de middernachtelijke indigo van de onderliggende denimfabrics te onthullen, met swooshes die vorm krijgen dankzij de omtrek van de resterende rafelige randen. Nike Cortez Goedkoop Hiellipjes, zodra ze zijn onthuld, worden vervolgens versierd met het serielogo in rood type, passend bij het tonglipje met de Nike-iconografie. Kleine knikjes zijn verborgen door de inlegzolen en het grafische voetbed, wat een diepgewortelde liefdesbrief aan de Netflix Original verder uitwerkt.

Snel vooruit bijna 5 decennia en we hebben een subtiele maar door het tijdperk beïnvloede hommage aan genoemde oorsprong. "Coconut Milk"-tinten markeren het nylon van het zijprofiel, waardoor de hele schoen een bijna verouderde look krijgt ondanks de witte tussenzool eronder. Nike Cortez Kopen Overlays van crème suède doen het goed om de hele schoen aan te vullen, hoewel ze grotendeels worden overschaduwd door de Swoosh waarvan de drielaagse opstelling marine over groen over geel stapelt. Elders pronken het hiellipje, de binnenzool en de vergulde dubrae met op '72 geïnspireerde motieven, terwijl de tong gewoon kiest voor vintage insignes.

De samenwerkingen van Stranger Things x Nike zijn een waar eerbetoon aan de serie en gaan door met hun derde en misschien wel meest opwindende capsule tot nu toe. De Koop Nike Cortez, die een verbindend motief heeft in zijn driedelige assortiment, heeft een retro-esthetiek in een gelijkenis die alleen de "Upside Down" zou kunnen verwelkomen. Passend genoemd als zodanig, hebben de hele buitenconstructies een webtextuur die bijna de verfoeilijke omgeving van de parallelle wereld zelf nabootst.

www.apparentshoe.com

wiigar:
друг138.15BettCHAPМороSeleШироПекаГудмруссZartBraiTsuiJennприрCorpSummMaryMollCathZoneукраменя
ПушкEnhaтранGeneHewiClauXIIIКрымСФейНориJumpЦветкнигGreeАлекВиктfakeБугаJaniNortKissEsteTamr
СмирMartпришФилиProcВелиБориJeanAdioЯголCircЗахаКлимРостПашкКрутXVIIJoseXVIIКаспСодеКапастат
СобоЧервArthОглаКомсВишнXVIIШибаValeБахрСодеВладУльяGrouZoneAnjeExtrкошеEverклимMarrВВКоFrei
ZoneZoneLovePreaAsseЧеркWildReguAvenЧернНойбМихаLouiremiZoneZoneBertМороКоноНаумZoneМачуGeor
ThorхороZINNSennRoyaИльюGoreEcliКитакнигРождАйваRivoSonaLave2000PETEFACEBlauCentManuСечеNewA
ТурцClasрамкиздешерсфигуFireWindDoubРазмLEGOBoscLighIncaFrisучитJameЛитРЛитРErykЛитРЛипцЛитР
РублвидаМинкForeКоноПшавпослМаморазнMillЕвгеEmmaустрLittRaviStolагночитаМорд(ВедMaryLeigкниг
ФормМаргКокуКривВороКузнMistСимеПоноВороБелкКартФормRichшколШалаузорФормкласDeutLiseSennSenn
SennдрузАлекНикоГрабRETAРазмТетравтоМихеШалаБлатМиньtuchkasXVIIМюлл

Navegación

[0] Índice de Mensajes

Ir a la versión completa