Forum > III Concentración Winter Festival Jeep

Adidas Forum Rendeljen

(1/1)

Keeton350:
Adidas Forum Rendeljen


Az Adidas Forum Vásároljon Exhibit Low-ról alkotott véleményükkel a Melting Sadness tele van ötletekkel. A kutya által ihletett interpretációjuk mellé két élénkebb színvilág érkezik, mindkettőt úgy építették, hogy bábokra hasonlítsanak.

Adidas Forum Rendeljen párok abban különböznek egymástól, hogy ugyanazt a palettát használják, amely élénkzöldekből, babakékekből, halványsárgákból és számos különböző földszínből áll. Szerkezetileg azonban pontosan ugyanazt a DNS-t osztják meg, egyes kordbársony és más sima bőrű, valamint bársonyosabb velúr kiegészítőket kiemelve. Sőt, a konstrukció tematikusan ésszerű barkácsolási megközelítést alkalmaz, a Three Stripes ezüst fémes vasalatokkal van lecsavarozva, a panelek pedig láthatóan varrtak vastag, kontrasztos szálakkal.

Adidas Forum nők a közelgő adidas fórumokon a chicagói otthonuk sziluettje látható a háromlábú helyén, de az általános részleteket a válogatott csapdák ihlették, amelyeket Kevin állít fel, hogy megvédje lakhelyét Marvtól és Harrytől, azaz a nedves banditáktól. A megfeketedett nyomok feltehetően azt a fújólámpát ábrázolják, amely Harry feje tetejéről szállt le, míg a sarkán lévő medál az első ajtókilincs felé
mutat. Adidas Forum férfiak saroknál lévő narancssárga zsinór jelképezheti a kioldóhuzalt, amelyet Kevin a lépcső fölé állít.

Navegación

[0] Índice de Mensajes

Ir a la versión completa